search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:59
MENU CLOSE

Είναι οριστικό: Αυτή είναι η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Open TV

17.10.2018 16:40
Ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το Open TV - Media

 

Μετά από μήνες φημών και αντικρουόμενων πληροφοριών, πλέον οριστικοποιήθηκε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open TV.

Όπως ανακοίνωσε το κανάλι, από τις 24 Οκτωβρίου, η Έλλη Στάη θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού, επιστρέφοντας στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, το κανάλι ανακοίνωσε:

«Η Έλλη Στάη έρχεται στο Open. Από τις 24 Οκτωβρίου θα παρουσιάζει το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού
 
Η Έλλη Στάη επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση πιο δυναμική από ποτέ και αναλαμβάνει την παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του OPEN.
 
Με την εμπειρία της, την αντικειμενική και αμερόληπτη ματιά της, το χάρισμά της να αναδεικνύει την πραγματική είδηση και φυσικά με την τόσο ξεχωριστή προσωπικότητά της είναι βέβαιο πως θα βάλει την προσωπική της σφραγίδα στο Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού.
 
Η Έλλη Στάη δε χρειάζεται συστάσεις… Στη νέα εποχή του OPEN, η παρουσία της αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για αντικειμενική, αμερόληπτη και ασυμβίβαστη ενημέρωση».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:57