search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:45
MENU CLOSE

Νέο φεστιβάλ μουσικής από τον Ρίτσαρντ Μπράνσον στις ΗΠΑ

18.10.2018 06:48
Νέο φεστιβάλ μουσικής από τον Ρίτσαρντ Μπράνσον στις ΗΠΑ - Media

 

Πριν ένα χρόνο, ο σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον μας πίκρανε, ανακοινώνοντας στο μπλογκ του ότι σταματά το V Festival, το φεστιβάλ μουσικής στη Βρετανία το οποίο ο ιδρυτής του Ομίλου Virgin είχε εγκαινιάσει το 1996. Τώρα, προμηνύονται αναταράξεις στα νερά των μουσικών φεστιβάλ πέραν του Ατλαντικού: ο Μπράνσον εγκαινιάζει στα τέλη του 2019 το Virgin Fest στις ΗΠΑ.

«Μετά από 22 χρόνια, τα οποία χαρήκαμε πολύ και που ήταν πολύ επιτυχημένα, το 2017 ήταν το τελευταίο V Festival της Virgin» έγραψε πέρυσι ο σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον. «Στη Virgin, ξέρουμε από πρώτο χέρι πόσο σημαντικό είναι να συνεχίζεις να είσαι καινοτόμος και να αλλάζεις τα πράγματα, κι αυτός είναι ο λόγος που για μας είναι καιρός να αναζητήσουμε καινούργιους τρόπους με τους οποίους να ταράξουμε τα νερά της μουσικής βιομηχανίας για να διασφαλίσουμε ότι η μουσική είναι δύναμη για το καλό».

Ο Μπράνσον «αναζήτησε καινούργιους τρόπους» και κατέληξε: μαζί με τον Τζέισον Φελτς, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Virgin Produced και τον Μπράιαν Γκόρντον, τον ιδρυτή του μουσικού φεστιβάλ KABOO, στα τέλη της επόμενης χρονιάς θα εγκαινιάσουν στις ΗΠΑ το Virgin Fest.

«Αγαπώ τη μουσική. Αγαπώ τα φεστιβάλ» δήλωσε ο Μπράνσον στο Rolling Stone. «Η περίοδος του πρώτου έφτασε στο τέλος της και είναι σημαντικό που σε πολύ μικρό χρονικό γεννήθηκε ένα καινούργιο μουσικό φεστιβάλ της Virgin. Προφανώς και το υπόβαθρο της Virgin είναι η μουσική. Καθώς μπαίνουμε στο διάστημα και στα κρουαζερόπλοια και στα ξενοδοχεία, είναι σημαντικό να κρατάμε τις ρίζες μας μέσα από πράγματα όπως τα φεστιβάλ» τόνισε.

Λεπτομέρειες για το καινούργιο φεστιβάλ θα ανακοινωθούν στις αρχές του 2019. Είναι όμως, ήδη γνωστό ότι το διήμερο φεστιβάλ θα υποδέχεται έως και 25.000 φεστιβαλιστές τη μέρα – δεν θα επιτρέπεται το κάμπινγκ ούτε θα υπάρχει υποδομή επί εικοσιτετραώρου βάσεως – και ότι θα γίνει κάπου στη Δυτική Ακτή. «Θα έχει πολύ ήλιο και αίσθηση ότι είσαι έξω στην ύπαιθρο» είπε, με αινιγματικό ύφος, ο Τζέισον Φελτς όταν ρωτήθηκε για το πού θα γίνει.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:44