search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:57
MENU CLOSE

Χριστοδουλοπούλου υπέρ αποφυλάκισης Ξηρού: Είναι 90% ανάπηρος

18.10.2018 13:30
Χριστοδουλοπούλου υπέρ αποφυλάκισης Ξηρού: Είναι 90% ανάπηρος - Media

Υπέρ της αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού για λόγους υγείας τάχθηκε η πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τασία Χριστοδουλοπούλου από το βήμα της Βουλής, υποστηρίζοντας ότι είναι 90% ανάπηρος και δεν θα βλάψει την κοινωνία.

Στη συνέχεια, εξαπέλυσε επίθεση στην αντιπολίτευση ισχυριζόμενη ότι – ιδίως η ΝΔ – διαλέγει κατηγορίες κρατουμένων που δεν είναι άξιες να ζουν.
«Πρέπει να πάνε σε λευκά κελιά αυτοί και να εξοντωθούν; Αυτές οι κατηγορίες βαριάς εγκληματικότητας δεν έχουν ελπίδα να επανενταχθούν και πρέπει να εξοντωθούν;», δήλωσε η Τ. Χριστοδουλοπούλου, κατά την ομιλία της στη Βουλή στο νομοσχέδιο για το πόθεν έσχες.

Ωστόσο, ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης επισήμανε πως πάγια θέση της ΝΔ είναι ότι η υφ’όρους απόλυση κρατουμένου δεν μπορεί να είναι αποσυνδεδεμένη από το παρελθόν του και τα εγκλήματα που έχει διαπράξει, αλλά να προκύπτει κατόπιν συνολικής αξιολόγησης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:46