search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 21:41
MENU CLOSE

Γιατί «απαγορεύεται» να πλένουμε το κοτόπουλο

19.10.2018 18:29
Κοτόπουλο: Τι σημαίνουν οι λευκές ραβδώσεις στη σάρκα του (Photo/Video) - Media

 

Το μόνο που μπορεί να σκοτώσει τα βακτήρια του κοτόπουλου είναι το καλό ψήσιμο. Όπως αναφέρει η δρ. Τζένιφερ Κουίνλαν του Drexel University, πλένοντας το κοτόπουλο κάτω από τρεχούμενο νερό αντί να σκοτώνουμε τα βακτήρια βοηθάμε στην εξάπλωσή τους. Έτσι λοιπόν μας συμβουλεύει μόλις βγάλουμε το κοτόπουλο από τη συσκευασία του να το τοποθετήσουμε στο ταψί και να το μαγειρέψουμε.

Δείτε το βίντεο:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 21:40