21/07/2019 13:31:11

Μοντέλο του playboy φωτογράφισε τα γεννητικά της όργανα μέσα στην Αγία Σοφία (Photos)

Μοντέλο του playboy φωτογράφισε τα γεννητικά της όργανα μέσα στην Αγία Σοφία (Photos)  - Media

 

Όλα έγιναν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Το μοντέλο του playboy η Βελγίδα Μαρίσα Παπέν μπήκε στην Αγία Σοφία φορώντας μια μαντίλα και ένα συντηρητικό μαύρο ολόσωμο φόρεμα. Από μέσα όμως ήταν ολόγυμνη. Κάποια στιγμή συνεννοήθηκε με τον φωτογράφο της, σήκωσε το φόρεμα και μέσα στην Αγία Σοφία, φωτογραφήθηκε γυμνή.

Στη συνέχεια ανήρτησε τη φωτογραφία αυτή στο προσωπικό της blog, με τον τίτλο «τουρκική απόλαυση». Στο κείμενο που ακολουθεί η Μαρίσα γράφει «δεν είναι μια κραυγή για προσοχή αλλά μήνυμα στην ανθρωπότητα».

Η Μαρίσα φαίνεται ότι το έχει σκοπό να σκανδαλίζει τον κόσμο, αφού έχει φωτογραφηθεί γυμνή σε αρχαίο ναό στην Αίγυπτο, στην Ιερουσαλήμ επάνω σε μια σημαία και τώρα στην Κωνσταντινούπολη μέσα στην Αγία Σοφία.

Η ίδια περιγράφει πως έγινε η φωτογράφηση: «Μπορούσα να νιώσω το καρδιοχτύπι μου στο λαιμό μου. Να το ακούσω μέσα στο κεφάλι μου. Ο Τσέσε κρατούσε την κάμερα λες και ήταν έτοιμος να τραβήξει τη σκανδάλη. Μου κάνει νόημα, ανεβάζω το φόρεμα μου. Δέκα λήψεις ανά δευτερόλεπτο για 5 δευτερόλεπτα. Δεν πρόλαβε κανείς να καταλάβει το παραμικρό. Ο Τζέσε μου κάνει σήμα με τα δάχτυλα ότι όλα είναι οκ, γυρίζει και αρχίζει να περπατάει. Τον ακολουθώ. Τι έξαρση ήταν αυτή».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.