search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:34
MENU CLOSE

Κτηνωδία: Πέταξε το μωρό του σε γκρεμό επειδή ήταν κορίτσι

01.11.2018 19:44
Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για εμπόριο βρεφών - 57χρονος εξέδιδε δύο αδελφές και πούλαγε τα μωρά τους - Media
 
Σοκ προκαλεί η ιστορία ενός νεογέννητου βρέφους, το οποίο πέταξε στον γκρεμό, με σκοπό να σκοτωθεί, ο ίδιος του ο πατέρας! Μόνο που η τύχη …αποφάσισε διαφορετικά και το παιδί επιβίωσε.
 
Σύμφωνα με κινεζικά ΜΜΕ, το βρέφος, αφού το πέταξε ο πατέρας του από την κορυφή του γκρεμού, διέγραψε πορεία εβδομήντα μέτρων στον αέρα, πριν να καταλήξει στην φυλλωσιά του δέντρου, σε ύψος τριάντα μέτρων από το έδαφος.
 
Η επιχείρηση για τον εντοπισμό του ξεκίνησε όταν το προσωπικό του νοσοκομείου διαπίστωσε ότι το νεογέννητο είχε εξαφανιστεί και ειδοποίησε κατευθείαν τις Αρχές. Οι υποψίες στράφηκαν αμέσως στον πατέρα, ο οποίος μέσα σε λίγη ώρα ομολόγησε ότι πήρε κρυφά το μωρό από το νοσοκομείο και το μετέφερε έως την κορυφή του γκρεμού, το έβαλε σε μια πλαστική τσάντα και το πέταξε.
 
Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό του. Οι διασώστες βρήκαν το μωρό στη μία τη νύχτα, δέκα ώρες αφότου ο πατέρα τους το είχε πετάξει στο γκρεμό. Το μωρό βρισκόταν επάνω στην πυκνή φυλλωσιά ενός δέντρου, σε ύψος τριάντα μέτρων από το έδαφος, στον «πάτο» του γκρεμού.
 
Ο επικεφαλής της Αστυνομίας, είπε πως σε ότι αφορά την προσπάθεια προσέγγισης του μωρού ότι «το βασικό πρόβλημα ήταν πως ο γκρεμός ήταν πολύ απότομος και με πυκνή βλάστηση». Ευτυχώς, το μωρό δεν είχε τραυματιστεί και μετά από μία νύχτα στο νοσοκομείο γύρισε με την μητέρα του, στο σπίτι τους.
 
Σχετικά με τα κίνητρα της πράξης του, ο πατέρας δήλωσε ότι δεν ήθελε άλλο κορίτσι, καθώς είχε ήδη δυο, ενώ σύμφωνα με τις πηγές το ζευγάρι έχει και έναν γιο.
 
Πηγή: ΑΝΤ1
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:34