search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:43
MENU CLOSE

Tην Τρίτη η παράδοση της σορού του Κωνσταντίνου Κατσίφα

05.11.2018 20:57
Οι αλβανικές αρχές ζητούν εξηγήσεις από τον δήμαρχο που κάλυψε τα έξοδα της κηδείας του Κατσίφα! - Media

 

Δεκτό έκανε η Εισαγγελία Σοβαρών Εγκλημάτων της Αλβανίας το επίσημο αίτημα των μελών της οικογένειας του Κωνσταντίνου Κατσίφα για την παράδοση της σορού που παραμένει στο νεκροτομείο για 9η ημέρα.

Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, μαζί με τη σορό του 35χρονου, ο δικηγόρος Ευθύμιος Ναυρίδης θα παραλάβει αντίγραφο του αλβανικού ιατροδικαστικού Ινστιτούτου για να το παραδώσει στα μέλη της οικογένειας του θύματος.

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου είχε ζητήσει να παραλάβει τη σορό του τρεις ημέρες μετά τον θάνατό του αφού πρώτα παραιτήθηκε από την παράλληλη εμπειρογνωμοσύνη από Έλληνα ιατροδικαστή. Το αίτημα του Γιάννη Κατσίφα παραδόθηκε στο Γραφείο της Εισαγγελίας Σοβαρών Εγκλημάτων και ύστερα από πολυήμερη αργοπορία εξέδωσε τη θετική απάντησή της σήμερα, Δευτέρα.

Πηγή: himara.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:42