search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:14
MENU CLOSE

ΝΔ: Χλεύαζαν τη χώρα μας κι ο Τσίπρας γελούσε

18.11.2018 14:49
ΝΔ: Χλεύαζαν τη χώρα μας κι ο Τσίπρας γελούσε - Media

 

Τη στάση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην ερώτηση που του απηύθυνε δημοσιογράφος στο συνέδριο του SPD, «καυτηρίασε» με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασαν την έλλειψη ουσιαστικής αντίδρασης από πλευράς του Αλέξη Τσίπρα με τον εξής τρόπο:

«Αφού διεθνοποίησε τη λέξη kolotoumba, αφού προσέφερε απλόχερα γέλιο με τις πόζες και τα λεγόμενά του στις διεθνείς επαφές του, ο κ. Τσίπρας στο συνέδριο του SPD πήγε ένα βήμα παραπέρα: γελούσε την ώρα που χλεύαζαν τη χώρα μας. Αυτή δεν μπορεί να είναι η εικόνα του πρωθυπουργού της Ελλάδας. Οι Έλληνες αξίζουμε πολύ καλύτερα».

Υπενθυμίζεται ότι ο γερμανός δημοσιογράφος έθεσε στον έλληνα πρωθυπουργό το ακόλουθο ερώτημα: «Ήρθατε εδώ για να δείτε κάτι πιο γ@@μένο από την Ελλάδα;» Η ερώτηση αυτή έκανε μάλιστα την αίθουσα να ξεσπάσει σε γέλια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30