search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:04
MENU CLOSE

Και η ΓΣΕΕ στο πλευρό της καθαρίστριας: «Να αποφυλακιστεί και να επιστρέψει στη δουλειά της»

23.11.2018 13:58
katharistria_1.jpg

 

Στο πλευρό της καθαρίστριας από τον Βόλο που εκτίει ποινή δεκαετούς φυλάκισης για ήσσονος σημασίας υπόθεση πλαστογραφίας, τάσσεται και η ΓΣΕΕ. Η Συνομοσπονδία ζητά την άμεση απελευθέρωση της καθαρίστριας, ώστε να επιστρέψει στην εργασία της.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Η ΓΣΕΕ εκφράζει την αγανάκτησή της για την αδιανόητη απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας να καταδικάσει σε δεκαετή φυλάκιση μία γυναίκα 53 ετών, επειδή προκειμένου να προσληφθεί πριν 22 χρόνια ως καθαρίστρια, πλαστογράφησε το απολυτήριο Δημοτικού ενώ δεν είχε ολοκληρώσει τη φοίτηση.

Η συγκεκριμένη απόφαση εξαντλεί την αυστηρότητα της δικαιοσύνης, όταν καταχραστές δημοσίου χρήματος δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση, προκαλώντας την κοινωνία που αντιλαμβάνεται το συγκεκριμένο σφάλμα ως αποτέλεσμα προφανούς ανάγκης.

Η  απόφαση για δεκαετή κάθειρξη πρέπει να αναιρεθεί και ο Άρειος Πάγος στον οποίο προσέφυγε η 53χρονη επιβάλλεται να δώσει τη λύση, ώστε η εργαζόμενη να επιστρέψει στη δουλειά της.”

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:04