search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:55
MENU CLOSE

Θρίλερ στην Τουρκία: Η αστυνομία «σαρώνει» βίλες για στοιχεία της δολοφονίας Κασόγκι

26.11.2018 17:42
«Μην μου κλείνετε το στόμα» - Τα τελευταία λόγια του Τζαμάλ Κασόγκι πριν δολοφονηθεί - Media

 

Τεράστια κινητοποίηση της αστυνομίας της Τουρκίας με σκύλους και drones έχει βάλει στο στόχαστρο βίλες Σαουδαράβων, προκειμένου να αποκαλύψει επιπλέον στοιχεία για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες τουρκικών ΜΜΕ, ήδη η αστυνομία έχει «σαρώσει» δύο βίλες που ανήκουν σε Σαουδάραβες, ενώ οι διωκτικές αρχές έχουν υποστηρίξει ότι μέλος της ομάδας θανάτου που σκότωσε τον Κασόγκι επικοινώνησε με άτομο στη Γιάλοβα μια μέρα μετά το περιστατικό.

Εκτιμάται, δε, ότι η επικοινωνία αυτή σχετιζόταν με το “μετά” της δολοφονίας, δηλαδή με την εξαφάνιση της σορού του δημοσιογράφου, η οποία ακόμα παραμένει άφαντη, 55 μέρες μετά την εξαφάνισή του.

Μάλιστα, το άτομο με το οποίο επικοινώνησε το μέλος της ομάδας εκτέλεσης φέρεται να είναι υψηλόβαθμος στρατιωτικός και μέλος του στενού κύκλου του διαδόχου του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, πρίγκιπα Μοχάμεντ.

Το πρακτορείο Ανατολή ανέφερε ότι οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν τις έρευνες στις βίλες προχώρησαν ακόμα και σε απάντληση υδάτων από τα οικόπεδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:54