search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:08
MENU CLOSE

Δεν εκμεταλλεύτηκαν τη Black Friday του Άγιαξ

26.11.2018 19:01
Δεν εκμεταλλεύτηκαν τη Black Friday του Άγιαξ - Media

 

Δύο από τα ανερχόμενα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αγωνίζονται στον Άγιαξ. Ο λόγος για τους Ματίας ντε Λιχτ και Φρανκ ντε Γιονγκ που ετοιμάζονται για τον αγώνα με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι δύο αστέρες του «Αίαντα» έχουν συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των κορυφαίων συλλόγων (ανάμεσά τους και η Γιουβέντους και η Μπαρτσελόνα) και ο Άγιαξ αναμένεται να γεμίσει τα ταμεία του σε ενδεχόμενη πώλησή τους.

Και σαν εταιρεία που σέβεται τον…εαυτό της και τα έθιμα, προσφέρθηκε να τους δώσει αξιώνοντας 20% λιγότερα εκατομμύρια από την αξία τους, μόνο για την Black Friday!

 

Η συγκεκριμένη ανάρτηση του ολλανδικού συλλόγου στο twitter σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στο διαδίκτυο αν και οι περισσότεροι αποθέωναν το χιούμορ των υπευθύνων, με την υποσημείωση πως δεν αποκλείεται να είναι ένα μήνυμα προς ενδιαφερόμενους, ενόψει του καλοκαιρινού παζαριού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:08