search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:55
MENU CLOSE

«Θερμό» επεισόδιο του Μαραντόνα με οπαδούς: Έπαιξε ξύλο (Video)

03.12.2018 12:12
«Θερμό» επεισόδιο του Μαραντόνα με οπαδούς: Έπαιξε ξύλο (Video) - Media

 

Μια σημαντική ευκαιρία για να ανέβει σε μεγάλη κετηγορία έχασε η ποδοσφαιρική μάδα Ντοράδος, την οποία προπονεί ο Ντιέγκο Μαραντόνα στο Μεξικό. Συγκεκριμένα, η ομάδα έχασε 4-2 στην παράταση από την Ατλέτικο Σαν Λουίς.

Κάποιοι από τους οπαδούς της ομάδας έβρισαν τον Μαραντόνα για την ήττα της με αποτέλεσμα η ψυχραιμία του θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να χτυπήσει «κόκκινο».

Αποπειράθηκε να τους χτυπήσει και απάντησε στα «γαλλικά» τους, πριν επέμβουν άλλοι για να μην γίνει κάποιο σοβαρό επεισόδιο.

Σημειώνεται ότι ο Μαραντόνα είχε αναλάβει την ομάδα από τον Σεπτέμβριο. Τότε, η ομάδα βρισκόταν στην 13η θέση στη βαθμολογία, αλλά οι επιδόσεις της ομάδας ανέβηκαν με σερί θετικών αποτελεσμάτων. Έτσι, ο Μαραντόνα κατάφερε την ομάδα να διεκδικεί άνοδο σε κατηγορία.

Μάλιστα, στο τελευταίο ματς του είχε επιβληθεί ποινή και έδινε οδηγίες από τις θέσεις των επισήμων με ειδική συσκευή. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:55