search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:21
MENU CLOSE

Επίθεση με μολότοφ κατά της οικίας του Α. Φλαμπουράρη

04.12.2018 17:22
Μολότοφ εναντίον ΜΑΤ στα Εξάρχεια - Media
 
Επίθεση κατά της οικίας του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στα Εξάρχεια Αλέκου Φλαμπουράρη σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης.
 
Συγκεκριμένα, ομάδα ατόμων επιτέθηκε για πολλοστή φορά με πέτρες και μολότοφ κατά του σπιτιού του κ. Φλαμπουράρη και των αστυνομικών δυνάμεων που την φρουρούν, στην οδό Βουλγαροκτόνου στην περιοχή των Εξαρχείων.
 
Υπενθυμίζεται ότι το σπίτι του κ. Φλαμπουράρη έχει γίνει και στο παρελθόν στόχος αγνώστων.
 
Σχολιάζοντας τη νέα επίθεση, ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «η νέα επίθεση στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, καταδεικνύει την άθλια στοχοποίησή του, με ενέργειες που προσιδιάζουν στον υπόκοσμο, και καμία σχέση δεν έχουν με την οποιαδήποτε πολιτική δράση.
 
Όσοι επιδίδονται σε αυτές τις ενέργειες, να ξέρουν ότι δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης».

Ανακοίνωση της ΝΔ

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση κουκουλοφόρων κατά της οικίας του κ. Φλαμπουράρη», τονίζει η Πειραιώς και προσθέτει: «Η κυβέρνηση, ωστόσο, θα πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσει ότι φέρει ακέραιη την ευθύνη για την γενικευμένη ανομία, η οποία αντιμετωπίζεται μόνον με μηδενική ανοχή».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:19