search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:24
MENU CLOSE

Ραντεβού…θανάτου μέσω Tinder για κόρη εκατομμυριούχου

09.12.2018 14:06
Ραντεβού...θανάτου μέσω Tinder για κόρη εκατομμυριούχου - Media

 

Μοιραίο αποδείχθηκε το ραντεβού που έκλεισε μέσω εφαρμογής 22χρονη πλούσια Βρετανίδα, που εντοπίστηκε νεκρή κοντά σε δάσος, 10 μέτρα από τον δρόμο. Πρόκειται για την  Grace Millane, κόρη Βρετανού εκατομμυριούχου κατασκευαστή, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την 1η Δεκεμβρίου στη Νέα Ζηλανδία.

«Λίγο πριν, βρήκαμε ένα πτώμα, που θεωρούμε ότι είναι η Grace», είπε ο επιθεωρητής Σκοτ Μπερντ, λέγοντας ότι οι στιγμές είναι αβάστακτες για την οικογένειά της.
Ο πατέρας της 22χρονης, Ντέιβιντ, έφτασε στο Ώκλαντ την Παρασκευή και έκανε μια ιδιαίτερα φορτισμένη δήλωση, ζητώντας πληροφορίες για την κόρη του.
Ένας 26χρονος, κατηγορείται για το θάνατό της, αφού φέρεται να είχε ραντεβού με την κοπέλα, την οποία γνώρισε μέσω Tinder,

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την κοπέλα μαζί με τον φερόμενο ως δολοφόνο της σε πολλαπλές περιοχές του Ώκλαντ το βράδυ της εξαφάνισης της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:23