search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:16
MENU CLOSE

Έγκλημα στη Ρόδο: Άγριος ξυλοδαρμός του 19χρονου από συγκρατούμενους μέσα στη φυλακή (Video)

11.12.2018 06:34
Σπάνια ηχογράφηση: Ακούστε τον Νίκο Ξυλούρη να τραγουδάει και να παίζει λύρα για τον Παναθηναϊκό (Video)  - Media

 

Μέσα στις φυλακές Αυλώνα έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από συγκρατούμενους του, ο 19χρονος Αλβανός που φέρεται ότι δολοφόνησε την Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ημέρα που πήγε στις φυλακές η ζωή του είχε γίνει ένα μαρτύριο, μέχρι χθες το βράδυ, όταν συγκρατούμενοι του άρχιζαν να τον βρίζουν πίσω από την κλειστή πόρτα του κελιού του. Λίγη ώρα αργότερα κατάφεραν να την παραβιάσουν και να μπουν μέσα. Άρχισαν να τον δέρνουν αλύπητα. Ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας και από κεί στον Ευαγγελισμό.

Η διοικητής του νοσοκομείου Νάγια Μητσάκη μίλησε το πρωί στην ΕΡΤ και είπε: «Εξετάστηκε από όλες τις κλινικές και εν συνεχεία αποχώρησε. Ήταν χτυπημένος. Εφόσον όμως εξετάστηκε και μετά βγήκε, δεν ήταν πολύ σοβαρά τα τραύματά του, αλλιώς θα νοσηλευόταν».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:15