search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:32
MENU CLOSE

Καμμένος: Θα παραιτηθώ αν η Συμφωνία των Πρεσπών περάσει από τα Σκόπια (Video)

13.12.2018 09:26
Καμμένος: Θα παραιτηθώ αν η Συμφωνία των Πρεσπών περάσει από τα Σκόπια (Video) - Media

 

Την παραίτησή του από το Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος σε περίπτωση που η Συμφωνία των Πρεσπών περάσει από τη Βουλή των Σκοπίων. 

Για πρώτη φορά ο Π. Καμμένος δηλώνει δημοσίως ότι θα παραιτηθεί από υπουργός σε περίπτωση που η συμφωνία εγκριθεί από τα Σκόπια. Τις προηγούμενες ημέρες την είχε χαρακτηρίσει νεκρή, προκαλώντας νέα σκληρή απάντηση από τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, ο οποίος είπε ότι «πεθαμένος είναι εκείνος και το κόμμα του».

Ειδικότερα, στην επίσκεψή του στην 1η Στρατιά στη Λάρισα νωρίς το πρωί της Πέμπτης, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε μπροστά στα στελέψη των Ενόπλων Δυνάμεων: «Εάν συνεχίσει και ψηφιστεί η συνθήκη των Πρεσπών από την πλευρά της ΠΓΔΜ , εγώ θα παραιτηθώ από υπουργός Εθνικής Άμυνας αναλαμβάνοντας όλο το βάρος αυτής της ευθύνης και θα αποσυρθώ από την κυβέρνηση».

Επανέλαβε ότι είναι «νεκρή» η συμφωνία και πρόσθεσε: «Φαίνεται από τις τελευταίες δηλώσεις Ζάεφ ότι από την πλευρά της σκοπιανής ηγεσίας, έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν τις προκλητικές αναφορές τους και τις αλυτρωτικές τους βουλήσεις, πράγμα που πιστεύω ότι μπορεί να οδηγήσει στην απαξίωση αυτής της συνθήκης που έτσι και αλλιώς είναι νεκρή με αυτά που κάνουν».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:32