search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:21
MENU CLOSE

Πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ: Ας με φέρει η βασίλισσα Ελισάβετ κοντά στην κόρη μου

17.12.2018 15:06
Πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ: Ας με φέρει η βασίλισσα Ελισάβετ κοντά στην κόρη μου - Media

 

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ εξέφρασε τη Δευτέρα την ελπίδα να μεσολαβήσει η βασίλισσα Ελισάβετ ώστε να έρθει και πάλι σε επαφή με την κόρη του, την σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι.

“Θα εκτιμούσα ό,τι μπορεί να κάνει και θεωρώ ότι θα ήθελε να επιλύσει τα οικογενειακά προβλήματα”, είπε ο Τόμας Μαρκλ για την βασίλισσα Ελισάβετ σε συνέντευξή του που προβλήθηκε από το ITV.

“Ολες οι οικογένειες, βασιλικές ή απλές, είναι ίδιες και πρέπει όλες να είναι μαζί, τουλάχιστον την περίοδο των διακοπών”, είπε ο ίδιος.

Ο Μαρκλ είπε ότι δεν έχει λάβει χριστουγεννιάτικη κάρτα από την κόρη του Μέγκαν, αλλά ότι ευελπιστεί κάποια στιγμή να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους.

“Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι εδώ και το γνωρίζει και ότι την έχω πλησιάσει και θα ήθελα να το κάνει και εκείνη. Την αγαπώ πάρα πολύ. Αγαπώ πάρα πολύ την κόρη μου και πρέπει να το γνωρίζει”.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον δεν σχολίασε την συνέντευξη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30