search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:49
MENU CLOSE

Ο «Αλαντίν» βγαίνει στις αίθουσες και ο Γουίλ Σμιθ γίνεται μπλε (Video)

20.12.2018 14:57
Ο «Αλαντίν» βγαίνει στις αίθουσες και ο Γουίλ Σμιθ γίνεται μπλε (Video) - Media

 

Στην πρώτη αφίσα της ταινίας που θα κυκλοφορήσει αρχές του ’19, ο Γουίλ Σμιθ (που υποδύεται το τζίνι στο κλασικό καρτούν της Disney) δεν έχει το χρώμα που προσδοκούσαν οι φανατικοί της σειράς με αποτέλεσμα να ξεσπάσει θύελλα αρνητικών σχόλιων.

Το εξώφυλλο του Entertainment Weekly αρκούσε για να ξεκινήσουν τα παράπονα, προς απογοήτευση των δημιουργών της ταινίας. «Γιατί δεν είναι μπλε;», «Τι μαλλί είναι αυτό;», «Από μαγαζί με αποκριάτικα πήραν τα κοστούμια;» μερικά από τα κακεντρεχή σχόλια.

Οι αντιδράσεις ήταν τέτοιες που ανάγκασαν τον σταρ του Hollywood να τοποθετηθεί επίσημα με σχόλιο στο Instagram: «Θα είμαι ΜΠΛΕ! Έτσι είναι το τζίνι στην ανθρώπινη μορφή του. Ο χαρακτήρας μου θα είναι CGI στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας».

 

Σε συνέντευξη πάντως που παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός στο περιοδικό δήλωσε ενθουσιασμένος με το ρόλο του και αποκάλυψε ότι έχει βάλει στοιχεία (στη μορφή του τζίνι) από δικούς του παλαιότερους ρόλους στον «Πρίγκιπα του Μπελ Ερ» και τα «Κακά Παιδιά».

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Γκάι Ρίτσι. Συμπρωταγωνιστές του Γουίλ Σμιθ θα είναι ο Μένα Μασούντ που θα ενσαρκώσει τον Αλαντίν, ενώ η Ναόμι Σκοτ που θα παίξει την Τζασμίν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:49