search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:48
MENU CLOSE

Ρικ Πιτίνο, ο «εκλεκτός» του Παναθηναϊκού

20.12.2018 18:45
Προολυμπιακό: Οι αντίπαλοι της Εθνικής ομάδας μπάσκετ - Media

 

Από την ημέρα που ανακοινώθηκε ο Τσάβι Πασκουάλ έχουν περάσει 739 ημέρες. Μετά από 2 χρόνια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καλείται να αποφασίσει ποιος θα είναι ο διάδοχος του Καταλανού στον «πράσινο πάγκο» και φαίνεται ότι ήδη έχει καταλήξει.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται να έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον θρυλικό Ρικ Πιτίνο, με τον οποίο έχει μάλιστα και προφορική συμφωνία! Ο 66χρονος coach θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων στην ιστορία του κολεγιακού μπάσκετ, ‘εχοντας κατακτήσει δύο πρωταθλήματα ενώ έχει υψηλές παραστάσεις και από το ΝΒΑ, αφού καθοδήγησε τους Νιου Γιορκ Νικς από το 1987 έως το 1989 και τους Μπόστον Σέλτικς από το 1997 έως το 2001.

Έκτοτε ήταν στο Πανεπιστήμιο Λούιβιλ, από το οποίο αποχώρησε το 2017, ενώ στις επαφές των δύο πλευρών αναφέρθηκε κι ο κορυφαίος ρεπόρτερ ΝΒΑ, ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN που μιλά για συμφωνία με τον Hall of Famer τεχνικό έως το τέλος της σεζόν.

Πάντως, ο Γιώργος Βόβορας είναι αυτός που θα καθοδηγήσει μαζί με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη τον Παναθηναϊκός στον εντός έδρας αγώνα της Παρασκευής (21/12, 21:00) με την Αρμάνι Μιλάνο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:48