search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:52
MENU CLOSE

Εφτασε στον Βόλο οδηγώντας ανάποδα – Τράκαρε 20 αυτοκίνητα και …δεν το κατάλαβε

25.12.2018 10:40
Εφτασε στον Βόλο οδηγώντας ανάποδα – Τράκαρε 20 αυτοκίνητα και ...δεν το κατάλαβε - Media

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της Τροχαίας Βόλου κατά τη διάρκεια καταδίωξης ενός αυτοκινήτου, το οποίο οδηγούσε ένας μεσήλικας.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η πρώτη κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομίας έγινε το απόγευμα της Κυριακής (23/12), όταν ακόμη το αυτοκίνητο βρισκόταν στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου και είχε κατεύθυνση τον Βόλο.

Εκείνη ήταν και η στιγμή που το αυτοκίνητο ξεκινούσε την «τρελή» του πορεία, μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και τρακάροντας άλλα αυτοκίνητα που βρίσκονταν στον ίδιο δρόμο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος φέρεται να οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα, έφτασε μέχρι τον Βόλο ανενόχλητος. Ο οδηγός έφτασε μέχρι την Αγριά, όπου περιπολικά της Άμεσης Δράσης τον σταμάτησαν!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός που φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, συνελήφθη. Θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί.

Όταν οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν, ο άνδρας φαινόταν να μην έχει ιδέα για το τι ακριβώς είχε προκαλέσει, ενώ ξαφνιάστηκε όταν είδε το αυτοκίνητό του κατεστραμμένο!

Από την «τρελή» πορεία του αυτοκινήτου, ζημιές υπέστησαν 20 αυτοκίνητα, οι οδηγοί των οποίων πρέπει να μεταβούν στην Διεύθυνση Τροχαίας Βόλου για να υποβάλουν τις σχετικές δηλώσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:51