search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:46
MENU CLOSE

Πένθος στα ΜΜΕ: «Έφυγε» ο Νίκος Νικολαρέας

04.01.2019 15:47
Πένθος στα ΜΜΕ: «Έφυγε» ο Νίκος Νικολαρέας - Media
 
Έφυγε από τη ζωή ένας από τους σημαντικότερους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς παραγωγούς της χώρας μας, ο Νίκος Νικολαρέας.
 
Είχε γίνει γνωστός στον χώρο των ΜΜΕ ως «Συνεργάτης χωρίς όνομα» και στο παρελθόν, κυρίως τις δεκαετίες του ’70 και του ’80 βρισκόταν πίσω από τις πιο μεγάλες επιτυχίες σε τηλεόραση και ραδιόφωνο.
 
Ο Νίκος Νικολαρέας γεννήθηκε στη Μάνη. Μεγάλωσε και σπούδασε στην Αθήνα και αρχικά ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο, στο οποίο έγινε γνωστός «Συνεργάτης χωρίς όνομα».
 
Εισχώρησε στην τηλεόραση από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της ως παραγωγός, ιδρύοντας την εταιρία «Εκλογή», ενώ υπήρξε στενός συνεργάτης και τη εταιρίας «Τομή».
 
Το 1973, μεταβίβασε όλες τις τηλεοπτικές παραγωγές της εταιρείας του «Εκλογή» στην εταιρία «Αστήρ TV» και αποχώρησε από το επάγγελμα.
 
Πηγή: gossip-tv.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:44