search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:04
MENU CLOSE

Ποιος θα είναι ο νέος Α/ΓΕΕΘΑ; Οι δύο βασικοί υποψήφιοι

17.01.2019 10:32
Ποιος θα είναι ο νέος Α/ΓΕΕΘΑ; Οι δύο βασικοί υποψήφιοι - Media

 

Κρίσεις Αρχηγών σήμερα, λένε οι πληροφορίες από το ΥΠΕΘΑ, με δύο πρόσωπα να έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για να επιλεγούν για τη θέση του Α/ΓΕΕΘΑ.

Όπως γράφει το Militaire.gr το ένα είναι ο Αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, νυν Α/ΓΕΑ. Το δεύτερο ο Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Η επιλογή του πρώτου είναι το «ήπιο σενάριο» των κρίσεων , ενώ η επιλογή Φλώρου αποτελεί το σενάριο που θέλει «κρίσεις σε βάθος» σε όλα τα επίπεδα.

Επειδή γίνεται συζήτηση για τις πολλές αποστρατείες που θα προκαλέσει η πιθανή επιλογή Φλώρου, πηγές που γνωρίζουν τι προβλέπεται, επισημαίνουν «ότι δεν είναι απαραίτητο να “φύγουν” οι αρχαιότεροι. Η επιλογή για τη θέση του Α/ΓΕΕΘΑ δεν επηρεάζει τις κρίσεις στο ΓΕΣ, εκτός αν οι αρχαιότεροι του Αντιστράτηγου Φλώρου δεν θελήσουν να παραμείνουν».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:04