search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:43
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Σύλληψη εφήβων που σχεδίαζαν να ανατινάξουν μουσουλμανικό τέμενος

22.01.2019 22:10
ΗΠΑ: Σύλληψη εφήβων που σχεδίαζαν να ανατινάξουν μουσουλμανικό τέμενος - Media

 

Στη σύλληψη των τεσσάρων νεαρών, ηλικίας 16, 18, 19 και 20 ετών, προχώρησε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές ετοίμαζαν σχέδιο για πολλούς μουσουλμάνους νεκρούς, με την τοποθέτηση βόμβας σε ισλαμιστικό τέμενος στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Οι φωτογραφίες και τα ονόματα των τριών εκ των τεσσάρων επίδοξων δραστών δόθηκαν στη δημοσιότητα, ενώ η αστυνομία τους εντόπισε στον σταθμό του ηλεκτρικού σταθμού στο Ρότσεστερ..

Κατά την έρευνα που έγινε στις οικείες των συλληφθέντων νεαρών, βρέθηκαν εκρηκτικοί μηχανισμοί στο σπίτι του 16χρονου και συνολικά πάνω από 20 όπλα.

Ο 16χρονος πήγαινε στο ελληνικό σχολείο της περιοχής και συγκεκριμένα στην ακαδημία «Οδυσσέας».

Οι υπόλοιποι τρεις που συνελήφθησαν ονομάζονται Brian Colaneri, 20 ετών, από το Gates, Andrew Crysel, 18 ετών από το East Rochester και Vincent Vetromile, 19 ετών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:42