search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:09
MENU CLOSE

Θερμή υποδοχή για τον Χιου Τζάκμαν (Photos)

23.01.2019 16:00
Θερμή υποδοχή για τον Χιου Τζάκμαν (Photos) - Media

 

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον Χιου Τζάκμαν θαυμαστές του στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ναρίτα του Τόκιο.

Ο πολυτάλαντος διασκεδαστής ταξίδεψε στην Ιαπωνία στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του με τίτλο «The Man. The Music. The Show.» στην οποία ερμηνεύει τραγούδια από τις ταινίες «The Greatest Showman», «Les Miserables» στις οποίες πρωταγωνίστησε, από μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ και άλλες επιλογές.

Πλήθος θαυμαστών τον περίμενε αρκετές ώρες στο αεροδρόμιο την περασμένη Κυριακή και ο ηθοποιός τους πλησίασε και μοίρασε αυτόγραφα.

Ο ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος, συζήτησε με τους θαυμαστές του και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Μάλιστα δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ένα βίντεο στο οποίο απευθύνεται στο κοινό του στην Ιαπωνία.

Μιλώντας απευθείας στην κάμερα ο Χιου Τζάκμαν λέει: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος! Κάθομαι στην αίθουσα του αεροδρομίου, έτοιμος να έρθω στην Ιαπωνία, ένα από τα αγαπημένα μου μέρη στον κόσμο. Σ ‘αγαπώ όλους, ανυπομονώ να σας δω».

Την περασμένη εβδομάδα, ο Αυστραλός ηθοποιός αποκάλυψε την επιθυμία του να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες (Guinness Book of Records) για τις πολυάριθμες εμφανίσεις του ως ένας από τους κινηματογραφικούς χαρακτήρες X-Men.

Ο ηθοποιός έχει υποδυθεί τον υπερήρωα Wolverine εννέα φορές εδώ και πάνω από 17 χρόνια.

Σε εμφάνισή του στο «The Zoe Ball Breakfast Show» εξήγησε: «Το όνειρό μου όταν ήμουν παιδί και του αδερφού μου ήταν να είμαστε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες μία μέρα.

Για την παγκόσμια περιοδεία με «The Man. The Music. The Show.» είπε ότι ο ίδιος είναι περισσότερο ενθουσιασμένος και από τους θαυμαστές του.

«Αυτή η παράσταση ετοιμάζεται εδώ και οκτώ χρόνια, αλλά προφανώς η ταινία “The Greatest Showman” την απογείωσε και ναι θα υπάρχουν τραγούδια από το “Greatest Showman”» σημείωσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:08