search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:49
MENU CLOSE

Γιώργος Νταλάρας για τους επικριτές του Θέμου Αναστασιάδη: «Δεν φτύνουμε πάνω στους τάφους»

24.01.2019 11:34
Νταλάρας: Να ποτίζετε το «αριστερό» δεντράκι που έχετε μέσα σας, ακόμα και οι δεξιοί - Media

 

Πολλές ήταν οι αντιδράσεις στα social media για τον θάνατο του δημοσιογράφου και εκδότη Θέμου Αναστασιάδη, ο οποίος έχασε στην άνιση μάχη με τον καρκίνο την Τρίτη.

Ήταν ένας άνθρωπος που με το καυστικό χιούμορ του είχε φανατικούς θαυμαστές, αλλά και φανατικούς εχθρούς. Εξάλλου, δεν γίνεται στην πραγματικότητα ένας άνθρωπος να έχει μόνο συμπάθειες στη ζωή του.

Ο Γιώργος Νταλάρας εξέφρασε την άποψή του για όσους μίλησαν με τον πιο χυδαίο  τρόπο για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη:

«Επειδή παρακολουθώ το σχολιασμό: Έφυγε ένας ακόμη άνθρωπος σχετικά νέος. Άφησε πίσω του τρία παιδιά και την Βασιλική, μια εξαιρετική σύζυγο και μητέρα. Με τον ίδιο δεν είχα ιδιαίτερες σχέσεις, ούτε κοινά ενδιαφέροντα. Θυμάμαι όμως τη μάνα μου που μας έλεγε “δεν φτύνουμε πάνω στους τάφους”».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31