search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:21
MENU CLOSE

«Θρίλερ» με εξαφάνιση άνδρα στη Λάρισα

05.02.2019 06:44
Επιθέσεις σε γραφεία της ΝΔ σε Άλιμο και Νέα Ιωνία - Media

 

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία της Λάρισας για την εξαφάνιση, κάτω από περίεργες συνθήκες, ενός άνδρα ηλικίας 31 ετών τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στο Μακροχώρι Λάρισας. 

Ο άνδρας είχε φύγει από το σπίτι του που βρίσκεται στους Γόννους, προκειμένου να πάει στη Λάρισα για κάποιες εργασίες που είχε να διεκπεραιώσει, αλλά το όχημά του βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην επαρχιακή οδό Λάρισας-Μακρυχωρίου.

Όλα εξελίχθηκαν στις 9:30 το πρωί της Δευτέρας όταν ο 31χρονος έφυγε από το σπίτι του στους Γόννου με προορισμό τη Λάρισα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του onlarissa.gr οι έρευνες της Πυροσβεστικής στο ποτάμι σταμάτησαν προσωρινά λόγω του σκότους. Στη γέφυρα που βρίσκεται ανάμεσα από Γόννους και Παραπόταμο, βρέθηκε το αυτοκίνητο του αγνοούμενου, οποίος βάσεις πληροφοριών ξεκίνησε από τους Γόννους προκειμένου να πάει σε γιατρό στη Λάρισα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:11