search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:32
MENU CLOSE

Είναι 97 χρονών και μόλις υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων (Video)

07.02.2019 17:55
Είναι 97 χρονών και μόλις υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων (Video) - Media

 

Ο λόγος για την Ίρις Άπφελ, τη θρυλική γιαγιά του μόντελινγκ που έκανε το όνειρο της πραγματικότητα στα 97 της χρόνια. Κάλιο αργά, παρά ποτέ!

Το πασίγνωστο πρακτορείο μοντέλων IMG Models ανακοίνωσε ότι πέρα από τις Αλεσάντρα Αμπρόζιο, Τζίτζι Χαντίντ, Μιράντα Κερ, Κάγια Γκέρμπερ, πλέον θα εκπροσωπεί και την 97χρονη fashionista με μεγάλη επιρροή σε σχεδιαστές, καλλιτέχνες και έντυπα μόδας.

Η ίδια δηλώνει -εκτός από μοντέλο- γευσιγνώστρια και… γκουρού της μόδας και προφανώς πολύ ενθουσιασμένη με το πρώτο της συμβόλαιο με το γνωστό πρακτορείο μοντέλων, αλλά αποκλείει το ενδεχόμενο να περπατήσει στην πασαρέλα.
 

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Ποτέ δεν είχα κανονικό ατζέντη. Ποτέ δεν περίμενα η ζωή μου να πάρει τέτοια τροπή οπότε δεν ήμουν προετοιμασμένη. Όλα έγιναν τόσο ξαφνικά, και σκέφτηκα στην ηλικία μου να μην φτιάξω γραφείο και εμπλακώ με πολλά. Άλλωστε θεώρησα πως δεν θα κρατήσει για πολύ. Δεν ξέρω πώς, αλλά με βρήκα και με έπαιρναν τηλέφωνο. Είμαι ενθουσιασμένη και ευγνώμων», τόνισε η ίδια, προσθέτοντας ότι δεν θα ανέβει όσα κι αν της…δώσουν στην πασαρέλα.

«Η Iris είναι είδωλο με ανυπολόγιστο ταλέντο. Εκπέμπει δημιουργικότητα και έμπνευση. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα εξερευνήσουμε νέες και μοναδικές ευκαιρίες μαζί της, όπου τα φυσικά χαρίσματά της θα μοιραστούν με τον κόσμο. Στα 97 της χρόνια, συνεχίζει να αποδεικνύει πως η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός και όχι κάτι που θα έπρεπε να μας καθορίζει» σχολίασε ο Ιβάν Μπαρτ, πρόεδρος του πρακτορείου IMG Models

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:31