search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:21
MENU CLOSE

Πήγε στο νοσοκομείο με δυνατούς πόνους και … έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι!

23.02.2019 12:54
Βηρυτός: H ζωή νίκησε το θάνατο - Γέννησε τη στιγμή της έκρηξης - Media

 

Την πιο ευχάριστη και απροσδόκητη περιπέτεια της ζωής της έζησε την περασμένη Πέμπτη μια 40χρονη Ηρακλειώτισσα. Και μαζί με εκείνη οι γιατροί και οι νοσηλευτές της Γυναικολογικής Κλινικής του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η νεαρή γυναίκα την Πέμπτη ένιωθε διαρκείς πόνους στην κοιλιακή χώρα και με δεδομένο ότι η ανησυχητική αυτή αίσθηση  επιδεινωνόταν με το πέρασμα της ώρας, αποφάσισε να μεταβεί στο εφημερεύον νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε διερευνητικές εξετάσεις. Όπερ και εγένετο.

Πηγαίνοντας στο Βενιζέλειο, αποδείχθηκε ότι το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ήταν γυναικολογικής φύσεως και αμέσως δέχθηκε τη φροντίδα των γυναικολόγων. Πολύ γρήγορα γρήγορα ωστόσο, έγινε αντιληπτό ότι οι πόνοι της 40χρονης δεν ήταν τίποτα άλλο παρά … οδύνες τοκετού!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, μέσα σε λίγη ώρα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι με τον τοκετό να είναι εύκολος και γρήγορος, με τη διαφορά ότι ολοκληρώθηκε στη Γυναικολογική Κλινική λόγω της … βιασύνης του νεογνού και όχι στη Μαιευτική όπως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου Γιώργο Μοσχοβάκη, τόσο η μητέρα όσο και το μωράκι χαίρουν άκρας υγείας, ενώ το γεγονός σκόρπισε χαρά και αισιοδοξία, τόσο στην Κλινική και τους γυναικολόγους που έφεραν σε πέρας τον τοκετό όσο και στην οικογένεια του μωρού που απολαμβάνει την πιο απροσδόκητη έκπληξη που μπορεί κανείς να φανταστεί.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:19