search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:42
MENU CLOSE

Ξέσπασμα Ερντογάν: Οι Ελληνοκύπριοι είναι εχθροί της Τουρκίας

03.03.2019 07:54
Ξέσπασμα Ερντογάν: Οι Ελληνοκύπριοι είναι εχθροί της Τουρκίας - Media

 

Τον τρόπο με τον οποίο βλέπει ο ίδιος ο Ερντογάν τους Ελληνοκύπριους φρόντισε να μάθει όλος ο κόσμος χαρακτηρίζοντάς τους ως «εχθρούς της Τουρκίας» .

Με τη δήλωσή του αυτή, ο ισχυρός άνδρας της Τουρκίας επιδίωξε παράλληλα να  κατηγορήσει την τουρκική αξιωματική αντιπολίτευση ότι συμπορεύεται μαζί τους. “Έφεραν το θέμα αυτό (σσ. την κυπριακή γεώτρηση) στη Βουλή μιλώντας σαν τους Ελληνοκύπριους. Γίνανε πρωτοσέλιδα στις ελληνικές εφημερίδες. Όποιος δεν μπορεί να χωνέψει τις δραστηριότητές μας στην Μεσόγειο, αλείφει βούτυρο στο ψωμί των άλλων” είπε και στη συνέχεια έγινε πιο “αιχμηρός”.

“Την ώρα που εμείς υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα της χώρας μας και των Τουρκοκυπρίων είναι πολύ σημαντικό να μην αφήσουμε να περάσει έτσι μια τέτοια επίθεση. Αυτό δείχνει ότι η αντιπολίτευση περπατάει δίπλα δίπλα όχι μόνο με τους γκιουλενιστές, αλλά και με τους Ελληνοκύπριους. Την ώρα που εμείς τρέχουμε πίσω από εθνικές και εγχώριες λύσεις, αυτοί και μιλούν την ίδια γλώσσα με τους εχθρούς της Τουρκίας και επιτίθενται με τον ίδιο τρόπο”, είπε επί λέξει στην ομιλία του στη Ριζούντα.

Στο τέλος της ομιλίας του πρόσθεσε πως: «Είμαστε αποφασισμένοι να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φυσικό πλούτο που δικαιούμαστε τόσο στην Μαύρη Θάλασσα, όσο και στο Αιγαίο, όπως επίσης και να προασπίσουμε τα συμφέροντα των Τουρκοκυπρίων».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:42