search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:23
MENU CLOSE

Απίστευτο βίντεο: Πιτ μπουλ ορμάει σε σέρφερ μέσα στη θάλασσα και του δαγκώνει τον λαιμό (Video)

04.03.2019 09:00
Τραγωδία στη Ρόδο – Πήγαν για καιτ σερφ εν μέσω κακοκαιρίας – Δύο νεκροί  - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στην παραλία Σαν Κλεμέντε της Αργεντινής. Ο Γκουστάβο Σερβίνιο απολάμβανε τη θάλασσα και έκανε κάιτσέρφινγκ. Δηλαδή έκανε κάτι σα θαλάσσιο σκι μόνο που αντί να τον σέρνι ένα κρις κραφτ, τον έσενρνε ένα μεγάλο αλεξίπτωτο εκμεταλλευόμενο τον αέρα που φυσάει.

Ο Σερβίνιο λοιπόν μόλις έχει ξεκινήσει να κάνει κάιτσερφινγκ, βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία, στα ρηχά όταν ξαφνικά ένα τεράστιο πίτ μπουλ, αρχίζει να τρέχει στα ρηχά, τον φτάνει και με ένα άλμα τον γραπώνει στα δυνατά σαγόνια του.

Στην αρχή τον δαγκώνει στο χέρι μέχρι που καταφέρνει να τον ρίξει στο νερό και στη συνέχεια τον δαγκώνει στο λαιμό. Ο σέρφερ όλη την ώρα προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από τα δόντια του σκύλου. Τελικά ένας λουόμενος όρμησε μέσα στη θάλασσα και κατάφερε να διώξει το σκυλί. Ο Γκουστάβο τη γλύτωσε με 18 ράμματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:23