search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:01
MENU CLOSE

Ρεπορτάζ ΣΚΑΪ για τα 100.000€ από ΑΤΜ: Έδωσε συνέντευξη ως περαστική αλλά είναι καθημερινή πανελίστρια (Photo/Video)

05.03.2019 11:30
Ρεπορτάζ ΣΚΑΪ για τα 100.000€ από ΑΤΜ: Έδωσε συνέντευξη ως περαστική αλλά είναι καθημερινή πανελίστρια (Photo/Video) - Media

 

Ένα ρεπορτάζ πήγε να κάνει ο άνθρωπος και του βγήκε ξινό. Ο λόγος για τον Νίκο Υποφάντη, ο οποίος παρουσίασε ένα ρεπορτάζ για την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και θέμα τα 100.000 ευρώ που πήρε δάνειο από την Attica Bank ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. 

Στα πλάνα του ρεπορτάζ ο δημοσιογράφος προσπαθεί να βγάλει 100.000 ευρώ από ATM τράπεζας με το αποτέλεσμα να είναι λίγο πολύ γνωστό: σφάλμα. Πέρα απ’αυτό το πλάνο που εντυπωσίασε το πανελλήνιο ο Νίκος Υποφάντης πήρε συνέντευξη και από περαστικούς. Μόνο που όπως εδώ υπήρξε ένα πρόβλημα. 

Όπως παρατήρησαν χρήστες στα Social Media η «περαστική» δεν ήταν και τόσο «περαστική» αφού έχει πάει ουκ ολίγες φορές με την ιδιότητα της δικηγόρους σε πολλές εκπομπές του ΣΚΑΪ. Δηλαδή, ο Νίκος Υποφάντης δεν ρώτησε μία τυχαία στο δρόμο, αλλά «έστησε» μπροστά από την κάμερα μία γνωστή από τις εμφανίσεις της στον ΣΚΑΪ να πει την άποψή της για τα 100.000 ευρώ του Παύλου Πολάκη. 

Καθόλου έξυπνο! Ειδικά την περίοδο των νέων μέσων και των κοινωνικών δικτύων. 

Ας πρόσεχε! 

Η δικηγόρος Σουζάνα Κλημεντίδη.

Σχετικές φωτογραφίες της δικηγόρου σε εκπομπές του ΣΚΑΪ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01