search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:46
MENU CLOSE

Έκανε τον κουφό για 62 χρόνια για να μην ακούει την γκρίνια της γυναίκας του

09.03.2019 10:59
Έκανε τον κουφό για 62 χρόνια για να μην ακούει την γκρίνια της γυναίκας του - Media

 

Ίσως η ιστορία τους να γινόταν η καλύτερη σειρά του netfilx και εδώ που τα λέμε καλό θα ήταν να το σκεφτούν κάποιοι παραγωγοί. 

Ένας άνδρας από Κονέκτικατ προσποιείτο ότι είναι κουφός, επί 62 συναπτά χρόνια, για να μην ακούει τη σύζυγό του και την γκρίνια της. Το ζευγάρι, τώρα, είναι στα δικαστήρια για να πάρει διαζύγιο.

Σύμφωνα με τα έγγραφα διαζυγίου, ο 84χρονος Μπάρι Ντόουσον δεν είπε ποτέ ούτε μία λέξη μπροστά στη σύζυγό του Ντόροθι όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί και εκείνη έμαθε τη νοηματική για να μπορεί να επικοινωνεί μαζί του.

«Χρειάστηκε δύο χρόνια για να μάθω τη νοηματική και όταν τα κατάφερε εκείνος ξεκίνησε να έχει προβλήματα όρασης. Τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον έλεγε ψέματα και για αυτό. Όταν βρισκόταν στο σπίτι προσποιείτο ότι δεν άκουγε καθόλου. Κατάλαβα ότι τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια όταν είδα ένα βίντεο στο YouTube με εκείνον να τραγουδά σε ένα πάρτι καραόκε, ενώ είχε πει ότι θα πήγαινε σε μία φιλανθρωπική οργάνωση», φέρεται να είπε η 80χρονη στο δικαστήριο.

Το ζευγάρι έχει έξι παιδιά και δεκατρία εγγόνια, όλα τους, επίσης, ήταν πεπεισμένα ότι ο Μπάρι ήταν κουφός.

Ωστόσο, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, η είδηση που έχει προκαλέσει άφθονο γέλιο είναι προϊόν μυθοπλασίας, καθώς η αιτία του διαζυγίου των πρωταγωνιστών της ιστορίας είναι πολύ διαφορετική. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, το συγκεκριμένο ζευγάρι πράγματι λύνει τις διαφορές του στις δικαστικές αίθουσες έπειτα από 67 χρόνια γάμου καθώς η ηλικιωμένη γυναίκα κατηγορεί τον σύζυγό της ότι διατηρούσε παράνομο δεσμό για χρόνια με τη δικηγόρο του.

«Γνωρίζω για τα όσα λέγονται. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο και να απαντήσω σε κάτι τόσο γελοίο» φέρεται να δήλωσε η πέτρα του σκανδάλου.

Ο δικηγόρος του κ. Ντόουσον ισχυρίζεται ότι ο ηλικιωμένος δεν είχε πρόθεση να προσβάλει ή να εξαπατήσει τη σύζυγό του με την οποία ήταν μαζί επί τόσα χρόνια, αλλά «το έκανε για την οικογένειά του γιατί δεν άντεχε τη γκρίνια της». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30