search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:16
MENU CLOSE

Γιώργος Παρτσαλάκης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μοναξιά και το θάνατο της μητέρας του

10.03.2019 16:38
Παρτσαλάκης: Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου - Άλλαξα δίσκο, πλατό, ρουλεμάν  - Media

 

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» της Ναταλίας Γερμανού. 

Μιλώντας με την παρουσιάστρια δεν δίστασε να κάνει κάποιες αποκαλύψεις και να αναφερθεί στη μοναξιά που έχει νιώσει και συνεχίζει να νιώθει. 

Ο ίδιος είπε μεταξύ άλλων:

«Έχω να πω ότι σε όλη μου τη ζωή είχα ανάγκη και συνεχίζω να έχω τη φροντίδα. Να με φροντίζουν και να υπερασπίζομαι. Γιατί δεν είναι η φροντίδα που καταθέτω εγώ, είναι η υπεράσπιση. Εγώ δηλαδή σαν άντρας και σαν αρσενικό, νιώθω ότι μπορώ να υπερασπιστώ κάποιους ανθρώπους και τους υπερασπίστηκα νομίζω στη ζωή μου και το μόνο που ζήτησα ήταν αυτό, φροντίδα. Την οποία την είχα σπάνια και που συνεχίζω να την έχω σε αυτή την ηλικία – που δεν είναι λογικό – ανάγκη. Και προσωπικά την είχα σπάνια. Δεν θεωρώ ότι με φρόντισαν άνθρωποι. Ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να με φροντίσει ήταν η μάνα μου που έφυγε όταν ήμουν 9 χρονών. Κατά συνέπεια, δεν μπορούσε μετά να με φροντίσει καμία γυναίκα. Αγάπησα με αγάπησαν, ερωτεύτηκα. Δεν μιλάω για υπηρεσία. Αυτό το πράγμα προσπαθώ να κάνω στη ζωή μου και αυτό με αφορά. Όχι κάτι άλλο. Δεν τα έχω καταφέρει. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από τη μοναξιά».

Πηγή: gossiptv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:15