search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:39
MENU CLOSE

Θερμό επεισόδιο λίγο πριν το καρναβάλι με φόντο το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλλι

11.03.2019 08:41
Θερμό επεισόδιο λίγο πριν το καρναβάλι με φόντο το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλλι - Media

 

Με ένα σοβαρό περιστατικό σημαδεύτηκε το χθεσινό καρναβάλι του Αρκαλοχωρίου, όταν μια ομάδα περίπου 10 ατόμων, ανάμεσα τους Γάλλοι ακτιβιστές που εναντιώνονται στη δημιουργία του νέου αεροδρομίου στο Καστέλλι, θέλησαν να δώσουν το παρόν σαν ομάδα στο τέλος του καρναβαλιού και να διατρανώσουν την αντίθεση τους στη δημιουργία του νέου αεροδρομίου.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, χθες το πρωί λοιπόν μόλις έκαναν την εμφάνιση τους, ζήτησαν να πάρουν μέρος στο καρναβάλι προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το αεροδρόμιο!

Οι διοργανωτές αντέδρασαν, δεν θέλησαν να δοθεί πολιτική χροιά σε μια εκδήλωση με αλλά χαρακτηριστικά και επικράτησε ένταση. Κάποια στιγμή, όπως αναφέρει ο ιστότοπος, η κατάσταση ξέφυγε με αποτέλεσμα ένας δημοτικός παράγοντας να σηκώσει …χέρι, σύμφωνα με πληροφορίες. Το επεισόδιο έμεινε στα εσωτερικά των διοργανωτών και δεν αμαύρωσε τελικά τη μεσημεριανή παρέλαση.

Ωστόσο, σύμφωνα με το cretalive.gr, η υπόθεση είχε και συνέχεια καθώς οι Γάλλοι ακτιβιστές πέρασαν την πόρτα του αστυνομικού τμήματος της περιοχής και υπέβαλαν μήνυση και κατά των ομάδων περιφρούρησης που είχαν αναλάβει την επιτήρηση του καρναβαλιού, αλλά και κατά συγκεκριμένων εκπροσώπων της δημοτικής αρχής. 

Το αστυνομικό Τμήμα σχημάτισε δικογραφία και η Ασφάλεια Ηρακλείου θα διενεργήσει προανάκριση.

Οι ακτιβιστές υπέβαλαν μήνυση και για την αφαίρεση μιας κάμερας από την κατοχή τους. Συμφωνα με πληροφορίες, η κάμερα παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου κατά τη διάρκεια της νύχτας. Άγνωστο παραμένει ωστόσο αν έχει σβησεί το υλικό που είχε καταγράψει. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42