search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:09
MENU CLOSE

Θάλεια Ματίκα: Υπάρχει κόσμος μοναχικός που πιστεύει ότι επειδή είσαι στην οθόνη είσαι δικός του άνθρωπος… Λυπηρό

11.03.2019 09:13
Θάλεια Ματίκα: Υπάρχει κόσμος μοναχικός που πιστεύει ότι επειδή είσαι στην οθόνη είσαι δικός του άνθρωπος… Λυπηρό - Media

 

Η Θάλεια Ματίκα βρίσκει γοητευτικό να αρέσει ο σύντροφος της και μιλά για τις γυναίκες που τα τελευταία χρόνια είναι πολύ επιθετικές. «Είναι πολύ γοητευτικό να αρέσει ο σύντροφος σου σε άλλες γυναίκες. Οι γυναίκες έχουν γίνει πολύ επιθετικές τα τελευταία χρόνια. Νομίζω ότι αυτή η επιθετικότητα των γυναικών έχει να κάνει με το ότι οι άντρες έχουν αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια. Δεν ανδρώνονται γρήγορα και νομίζω ότι αυτό είναι πρόβλημα».

Η ηθοποιός θυμάται την εποχή της μεγάλης επιτυχίας του «Μη μου λες αντίο» και αποκαλύπτει πως υπήρξαν στιγμές που είχε φοβηθεί από τις εκδηλώσεις θαυμασμού. «Την εποχή που ήμουν στο «Μη μου λες αντίο» υπήρχαν διάφοροι άνθρωποι – εγώ έλκω και τους τρελούς, δεν ξέρω για ποιο λόγο – που έκαναν κάτι περίεργα πράγματα. Υπάρχει κόσμος μοναχικός ο οποίος ταυτίζεται και πιστεύει ότι επειδή είσαι στην οθόνη, είσαι δικός του άνθρωπος. Λυπηρό αυτό. Φοβήθηκα, αλλά έλαβα τα μέτρα μου», ανέφερε συγκεκριμένα η Θάλεια Ματίκα.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:08