search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:14
MENU CLOSE

Συγκλονιστική αποκάλυψη της «Μητέρας των Δράκων»: Ζητούσα από τους γιατρούς να με αφήσουν να πεθάνω

21.03.2019 18:48
Από το κρεβάτι του πόνου: «Ένα κομμάτι του εγκεφάλου μου πέθανε» (Photos, σκληρές εικόνες) - Media

 

Μπορεί στο «Game of Thrones» ο ρόλος που υποδεύεται να την κάνει να μοιάζει ανίκητη, ωστόσο στην πραγματική ζωή η Εμίλια Κλαρκ, η πανέμορφη ηθοποιός που ενσαρκώνει την Ντενέρις Ταργκάριεν, τη «μητέρα των δράκων», βρέθηκε ένα βήμα πριν από το θάνατο.

Γράφοντας για το New Yorker, η Κλαρκ αποκάλυψε ότι στη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση για υποαραχνοειδή αιμορραγία, μια μορφή εγκεφαλικού επεισοδίου που μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση, η Κλαρκ δήλωσε ότι βίωσε στιγμές πλήρους αμνησίας και τόσο έντονου πόνου που έφθασε στο σημείο να ζητά από τους γιατρούς να «βγάλουν την πρίζα» και να την αφήσουν να πεθάνει.

Μάλιστα, όταν επέστρεψε για τα γυρίσματα του δευτέρου κύκλου της σειράς, οι γιατροί την είχαν προειδοποιήσει ότι στον εγκέφαλό της έχει άλλο ένα ανεύρυσμα το οποίο μπορούσε να διαρραγεί ανά πάσα στιγμή και να την σκοτώσει.

Μεταξύ την ολοκλήρωση και του τρίτου κύκλου, υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση και μια ακόμα οδυνηρή περίοδο ανάνηψης, η οποία συνοδεύτηκε από άγχος, κατάθλιψη και κρίσεις πανικού, και ανέφερε ότι ήταν πεπεισμένη ότι δεν θα κατάφερνε να επιβιώσει.

Η Κλαρκ τόνισε, πάντως, ότι απαίτησε από τους παραγωγούς της σειράς η κατάστασή της να παραμείνει μυστική και πλέον, έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο, δήλωσε ότι αισθάνεται πολύ περισσότερο από τυχερή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10