search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:00
MENU CLOSE

Γλυφάδα: Αυτή είναι η 32χρονη που έριξε τον σύντροφό της από το μπαλκόνι – Ο έρωτας της με γιο τηλεστάρ (Photos) 

26.03.2019 09:33
Γλυφάδα: Αυτή είναι η 32χρονη που έριξε τον σύντροφό της από το μπαλκόνι - Ο έρωτας της με γιο τηλεστάρ (Photos)  - Media

 

Γνωστή στον χώρο της σόου μπιζ φαίνεται πως είναι η 32χρονη που έριξε τον σύντροφό της από το μπαλκόνι στη Γλυφάδα (39χρονος βρέθηκε από το μπαλκόνι στο κενό και κατάφερε να συρθεί λίγα μέτρα και από εκεί να τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο άντρας της νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα και η γυναίκα κρατείται)  

Γνωστή στη σόου μπιζ η 32χρονη

Η 32χρονη έχει απασχολήσει στο παρελθόν τα ΜΜΕ λόγω της σχέσης της με τον γιο της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιώργο. Οι δυο τους είχαν ανταλλάξει πολλές μηνύσεις και είχαν βρεθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων πολλές φορές. Η δικαστική διαμάχη έκλεισε πριν 9 χρόνια με συμβιβασμό και αυτό ικανοποίησε και τις δυο πλευρές. 

«Την κοπέλα την αγάπησα, ήμασταν μαζί, τελειώσαμε με αυτόν τον τρόπο, αποσύραμε τις μηνύσεις, τέλος καλό όλα καλά. Είμαστε όλοι αγαπημένοι. Τα βρήκαμε, συμβιβαστήκαμε, σκεφτήκαμε το κοινό μας, αμοιβαίο παρελθόν, οι ημέρες περάσανε, μαλάκωσε το κλίμα ανάμεσά μας, και όλα καλά» δήλωσε αποχωρώντας από τα δικαστήρια ο Γιώργος Μοιραράκης, ενώ 32χρονη είπε: «Είμαι ευχαριστημένη με την αυτή την εξέλιξη. Ο Γιώργος μου ζήτησε συγγνώμη. Είχα δίκιο και ήξερα ότι θα γινόταν κάτι που θα με άφηνε ευχαριστημένη. Δεν θέλω να πιστέψω πια τίποτε, δεν με ενδιαφέρει αυτός ο άνθρωπος. Έχει τελειώσει για μένα και δεν θέλω να μιλήσω πια γι αυτόν, δεν με ενδιαφέρει πια αυτή η οικογένεια».

Η 32χρονη γεννήθηκε στην Αθήνα από Έλληνα πατέρα και Λιβανέζα μητέρα. Μετακόμισε στη Βηρυτό στην ηλικία των 5 χρόνων, λόγω του διαζυγίου των γονιών της, και έμεινε ως την ηλικία των 18. Επέστρεψε στην Αθήνα όπου ζει και εργάζεται ως διερμηνέας. Πολλές φορές φιλοξενήθηκε σε έντυπα μέσα λόγω της εξωτικής ομορφιάς της, 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:00