search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:05
MENU CLOSE

Η Κάτια Δανδουλάκη απέρριψε το ρόλο της Ντάλιας του «Παρά πέντε» (Video)

30.03.2019 16:58
Η Κάτια Δανδουλάκη απέρριψε το ρόλο της Ντάλιας του «Παρά πέντε» (Video) - Media

 

Η Κάτια Δανδουλάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά. 

Η αγαπημένη ηθοποιός ήταν άκρως αποκαλυπτική στη συνέντευξή της όμως εκεί που σταθήκαμε εμείς ήταν σε έναν ρόλο που αποκάλυψε πως της είχε προταθεί. Γνώρισε τεράστια επιτυχία στην τηλεόραση, όμως συνέβη μία άτυχη συγκυρία για την ηθοποιό και τελικά δεν κατάφερε να πει το ναι.

Η Σμαράγδα Καρύδη όμως, έκανε τη διαφορά ως Ντάλια, ρόλο που θα μπορούσαμε να είχαμε δει με την Κάτια Δανδουλάκη. Η ίδια τόνισε στην εκπομπή: «Ποτέ δεν απέρριψα ρόλο που μετά έγινε επιτυχία, ούτε έναν. Γιατί αμέσως έλεγα ναι σε ότι μυριζόμουν ότι πρόκειται να έχει επιτυχία. Μια φορά, όμως, είχα πει ναι στη “Βέρα στο δεξί” και μετά από δύο μέρες που είχα υπογράψει ήρθε η πρόταση του Γιώργου Καπουτζίδη για το Παρά Πέντε. Πόσο στεναχωρήθηκα. Ήταν για το ρόλο της Σμαράγδας που έκανε μετά μεγάλη επιτυχία. Ναι, το ρόλο της Ντάλιας».

Πηγή: gossiptv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:04