search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:04
MENU CLOSE

Συνεχίζεται η κατάρρευση του Ολυμπιακού – Ήττα και από το Περιστέρι του Πεδουλάκη

10.04.2019 16:58
Συνεχίζεται η κατάρρευση του Ολυμπιακού - Ήττα και από το Περιστέρι του Πεδουλάκη - Media

 

«Φονέας των γιγάντων» το Περιστέρι, μετά τον Παναθηναϊκό, κατάφερε να κερδίσει και τον Ολυμπιακό στην έδρα του, επικρατώντας με 81-76. Ανώτερη η ομάδα του Πεδουλάκη διατηρούσε τον έλεγχο και το προβάδισμα μέχρι τέλους και πήρε δίκαια το ροζ φύλλο αγώνα.

Με καταρρακωμένη ψυχολογία μετά τον αποκλεισμό από τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα και με τις γνωστές απουσίες των Σπανούλη και Στρέλνιεκς οι «ερυθρόλευκοι» παραδόθηκαν και στο Περιστέρι, βλέποντας την φετινή εφιαλτική χρονιά τους να μην έχει τέλος.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Μπέντιλ, ενώ για την ομάδα του Μπλατ που είδε τον Μιλουτίνοφ να αποβάλλεται με πέντε φάουλ, 6:20 πριν το τέλος, μόνο ο Πρίντεζης προσπαθούσε να ανατρέψει την κατάσταση.

Κομβικό σημείο του αγώνα, ήταν η τριπλή ευκαιρία του Ολυμπιακού να περάσει μπροστά στο σκορ, 3,30 πριν το φινάλε, αλλά τα τρίποντα των Τουπάν, Γουέμπερ και Πρίντεζη βρήκαν σίδερο και έτσι το 74-72, έγινε στη συνέχεια 77-72, αφού ο Μπεντίλ δεν μιμήθηκε τους Πειραιώτες και ευστόχησε για τρεις.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24