15/11/2019 01:25:42

Σκουρλέτης για υπόθεση Πετσίτη: Να δοθούν απαντήσεις όπου υπάρχουν σκιές

Σκουρλέτης: Η αύξηση της συμμετοχής στις εκλογές μπορεί να ανατρέψει το αποτέλεσμα - Media

 

Την διαλεύκανση - εφόσον υπάρχει κάτι προς διαλεύκανση -  της υπόθεσης Πετσίτη ζητά ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης σημειώνοντας ότι «όλα είναι προς εξέταση».

Ερωτηθείς για τον Μανώλη Πετσίτη ο κ. Σκουρλέτης απαντά σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών: «Ξέρω ό,τι έχει ειπωθεί και έχει γραφτεί δημόσια. Σίγουρα τον έχει πάρει κάπου το μάτι μου. Γνωρίζω αυτό που επιβεβαίωσε και ο Νίκος Παππάς για τη φιλική σχέση που είχαν από την Καισαριανή. Από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα είναι προς εξέταση. Εγώ καταλαβαίνω τις ευαισθησίες του κόσμου που επειδή έχει περάσει όλα τα προηγούμενα όταν υπάρχει έστω και η πραγματική σκιά τέτοιων πρακτικών θέλει να δοθούν απαντήσεις. Αυτό λοιπόν πρέπει να το κάνουμε όλοι όσοι κατέχουμε δημόσια αξιώματα». 

Σε follow - up ερώτηση αν είναι υπέρ της διαλεύκανσης της υπόθεσης Πετσίτη ο κ. Σκουρλέτης απαντά: Αν υπάρχει κάτι προς διαλεύκανση, ασφαλώς και είμαι. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.