search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:39
MENU CLOSE

Οργή ΣΥΡΙΖΑ κατά ΝΔ για τη δίκη της Χρυσής Αυγής: Έχει θράσος

19.04.2019 13:40
4781762.jpg

 

Με οργή αντέδρασε ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση της ΝΔ για την παρουσία της συζύγου του πρωθυπουργού Μπέτης Μπαζιάνα στη δίκη της Χρυσής Αυγής, όπου κατηγορούσε την κυβέρνηση για υποκρισία.

Σε πολύ υψηλούς τόνους ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «το κόμμα που συμπορεύτηκε και συνεχίζει να συμπορεύεται με τη Χρυσή Αυγή, το κόμμα που έστρωσε το έδαφος για την άνοδό της, το κόμμα που έδειξε διαχρονικά προκλητική ανοχή στα δεκάδες της εγκλήματα, το κόμμα που προσπάθησε να ξεπλύνει τη φασιστική της δράση με την επικίνδυνη θεωρία των 2 άκρων, το κόμμα που είχε χρεώσει στον Γενικό Γραμματέα της κυβέρνησης Σαμαρά, Τ. Μπαλτάκο, τις επαφές μαζί της, το κόμμα που έχει κοινοβουλευτικό εκπρόσωπό τον Μ. Βορίδη, διάδοχο του Μιχαλολιάκου στην ηγεσία της νεολαίας της ΕΠΕΝ, το κόμμα που δεν λέει λέξη για τις τωρινές φασιστικές πρακτικές απέναντι σε στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ με πρόσχημα τη συμφωνία των Πρεσπών, έχει το θράσος να πιάνει στο στόμα του τον ΣΥΡΙΖΑ και να μιλά για τη δίκη των νεοναζιστών».

Προσέθεσε, δε, ότι «για την πορεία της δίκης, βέβαια, και τις σχετικές ενέργειες του Υπουργείου Δικαιοσύνης, στο πλαίσιο των δικών του αρμοδιοτήτων, κατανοούμε την πλήρη τους άγνοια. Ούτε έξω από τη δικαστική αίθουσα δεν έχουν περάσει για να αντιληφθούν τη φρίκη που σκόρπισαν οι νεοναζιστές».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:36