17/01/2021 23:48:27

Και ο Στέλιος Κούλογλου κατά Πολάκη

Και ο Στέλιος Κούλογλου κατά Πολάκη  - Media

 

Και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, αδειάζει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη για το απαράδεκτο σχόλιό του για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή και ΑΜΕΑ Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Είχε προηγηθεί η δήλωση του βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος Γιάννη Μπαλάφα που είπε ότι η δήλωση είναι ατυχής και οτι πρέπει να την πάρει πίσω.

«Ο κ. Πολάκης έκανε λάθος» σχολίασε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου για την ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

«Τα ΑΜΕΑ στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα. Οι συνθήκες που αντιμετωπίζουν, σε σύγκριση με χώρες όπως το Βέλγιο, είναι η μέρα με τη νύχτα» τόνισε ο Στέλιος Κούλογλου, καλώντας ευρύτερα όλο το πολιτικό προσωπικό να μεταφέρει τη συζήτηση στην ουσία, δηλαδή στα σοβαρά θέματα που απασχολούν την Ευρώπη

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.