10/07/2020 23:04:11

ΚΙΝΑΛ για Κουφοντίνα: Επιλογές σκοπιμότητας...

ΚΙΝΑΛ για Κουφοντίνα: Επιλογές σκοπιμότητας... - Media

 

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Θ. Παπαθεοδώρου υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ενημέρωσης του ΚΙΝΑΛ, την αναίρεση που άσκησε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου στην υπόθεση της άδειας του Δ. Κουφοντίνα

Ο κ. Παπαθεοδώρου σημείωσε ότι"ηΗ νυκτερινή αναίρεση που άσκησε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κα Ξ. Δημητρίου και οι χειρισμοί της στην υπόθεση της άδειας του τρομοκράτη πολυισοβίτη Δ. Κουφοντίνα, παρά τη μέχρι σήμερα αντίθετη γνώμη όλων των άλλων αρμόδιων δικαστικών οργάνων, αποδεικνύουν επιλογές σκοπιμότητας που εκθέτουν την ίδια και όχι το θεσμό της Δικαιοσύνης. Είμαστε σίγουροι ότι οι έλληνες Δικαστές περιφρουρούν το Κράτος Δικαίου, δεν εκφοβίζονται, δεν εκβιάζονται, δεν καθοδηγούνται και δεν διαπραγματεύονται τις αποφάσεις τους. Αν η Κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούν «πολιτική λύση», τότε να ενεργήσουν στο φως της ημέρας και χωρίς παρένθετα πρόσωπα".

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.