search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:00
MENU CLOSE

ΚΙΝΑΛ για Κουφοντίνα: Επιλογές σκοπιμότητας…

18.05.2019 13:30
ΚΙΝΑΛ για Κουφοντίνα: Επιλογές σκοπιμότητας... - Media

 

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Θ. Παπαθεοδώρου υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ενημέρωσης του ΚΙΝΑΛ, την αναίρεση που άσκησε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου στην υπόθεση της άδειας του Δ. Κουφοντίνα

Ο κ. Παπαθεοδώρου σημείωσε ότι”ηΗ νυκτερινή αναίρεση που άσκησε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κα Ξ. Δημητρίου και οι χειρισμοί της στην υπόθεση της άδειας του τρομοκράτη πολυισοβίτη Δ. Κουφοντίνα, παρά τη μέχρι σήμερα αντίθετη γνώμη όλων των άλλων αρμόδιων δικαστικών οργάνων, αποδεικνύουν επιλογές σκοπιμότητας που εκθέτουν την ίδια και όχι το θεσμό της Δικαιοσύνης. Είμαστε σίγουροι ότι οι έλληνες Δικαστές περιφρουρούν το Κράτος Δικαίου, δεν εκφοβίζονται, δεν εκβιάζονται, δεν καθοδηγούνται και δεν διαπραγματεύονται τις αποφάσεις τους. Αν η Κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούν «πολιτική λύση», τότε να ενεργήσουν στο φως της ημέρας και χωρίς παρένθετα πρόσωπα”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:00