search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:26
MENU CLOSE

Θρήνος για τον 16χρονο ποδηλάτη στην Αμαλιάδα – Το τροχαίο έγινε μπροστά στα μάτια των αδερφών του (Photos)

29.05.2019 13:30
Ανάπτυξη με τη σφραγίδα του ΟΠΑΠ Forward – Επιχειρηματίες εξηγούν πώς επωφελήθηκαν από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα - Media Gallery 14

 

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας όταν έγινε γνωστό στους γονείς και τα αδέρφια του 16χρονου, έμαθαν πως δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, το τραγικό δυστύχημα, συνέβη τα μεσάνυχτα της Τρίτης στο δρόμο Αμαλιάδας – Χάβαρι, λίγο πριν τον Αγ. Ιωάννη στο ρεύμα προς Χάβαρι, όταν ο 59χρονος οδηγός ΙΧ μάρκας Seat Ibiza δεν αντιλήφθηκε πως προπορεύονταν νεαρά άτομα με ποδήλατα και παρέσυρε τον 16χρονο.

Το παιδί χτύπησε με σφοδρότητα πάνω στο εμπρόσθιο μέρος του αυτοκινήτου και το παρμπρίζ και έπεσε στην άσφαλτο.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το 16χρονο και τον μετέφερε στο Γ.Ν. Αμαλιάδας, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Στο χώρο του δυστυχήματος, τα παιδιά που ήταν παρέα με το 16χρονο – σύμφωνα με πληροφορίες μαζί τους και ένα από τα αδέλφια του – δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί και είχαν ξεσπάσει σε κλάματα…

Λίγα λεπτά αργότερα από το δυστύχημα οι γονείς του παιδιού και τα άλλα τέσσερα αδέρφια του έφταναν στο νοσοκομείο… Οι σπαρακτικές φωνές της μάνας και του πατέρα, “έσκιζαν” την ηρεμία της νύχτας στο νοσοκομείο Πύργου.

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές, συνάδελφοι της μητέρας του παιδιού, που εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, προσπάθησαν να της συμπαρασταθούν. Ο πόνος της απώλειας του 16χρονου είναι όμως αβάσταχτος.

Την προανάκριση για το δυστύχημα ανέλαβαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30