search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:45
MENU CLOSE

Αυτό είναι το μαχητικό-«φονιάς» της Ρωσίας (Photos, Video)

30.05.2019 17:46
Αυτό είναι το μαχητικό-«φονιάς» της Ρωσίας (Photos, Video) - Media

 

Στην αρχή θεωρήθηκε ως μια μεταβατική λύση μέχρις ότου το Su-57 αναπτυχθεί πλήρως, ως μια ολοκληρωμένη απάντηση στα αμερικανικά F-22 και F-35. Ωστόσο, πλέον θεωρείται ως τόσο επιτυχημένο που η Ρωσία εκτιμά ότι θα συνεχίσει να αναπτύσσεται παράλληλα με το Su-57 και ενδεχομένως θα αποτελέσει την πλατφόρμα για τα μαχητικά νέας γενιάς της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας.

Ο λόγος για το Su-35S, ένα μαχητικό εναέριας κυριαρχίας, που, παρότι αρχικά αποτέλεσε μια αναβάθμιση του Su-27, κατέληξε τόσο επιτυχημένο, που πλέον αναλυτές σε όλο τον κόσμο θεωρούν ότι απειλεί ανοιχτά το πρόγραμμα ανάπτυξης του Su-57.

 

To Su-35S χρησιμοποιήθηκε εκτεταμένα στον πόλεμο της Συρίας και αποδείχθηκε… πολύ καλό για το καλό του: καλύτερη πτητική συμπεριφορά, πανίσχυρος εξοπλισμός, δυναμική συμπεριφορά στον αέρα. Τόσο καλά τα πήγε που, φήμες από το αρχηγείο της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας αναφέρουν ότι ίσως εξοπλιστεί με τις ίδιες μηχανές με το Su-57.

Για την ώρα, ο σχεδιασμός της Μόσχας δεν αλλάζει, καθώς το Su-57 θεωρείται ως μια μακροχρόνια επένδυση, ωστόσο, όσο το Su-35S θα συνεχίζει να καταπλήσσει τόσο το μέλλον του θα φαντάζει λαμπρό.

Πληροφορίες: National Interest

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:41