search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:43
MENU CLOSE

Τρεις εκρήξεις στα γυρίσματα του νέου Τζέιμς Μποντ: Τραυματίες στο συνεργείο – Το σκηνικό καταστράφηκε (Photos)

04.06.2019 18:10
«Project 007»: Ο Τζέιμς Μποντ γίνεται video game δράσης και περιπέτειας - Media

 

Κάποιου είδους κατάρα φαίνεται να κυνηγάει τα γυρίσματα της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ, όταν τρεις τεράστιες εκρήξεις έστειλαν στο νοσοκομείο μέλη του συνεργείου και κατέστρεψαν το σκηνικό.

Ένα μέλος του συνεργείου της ταινίας χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη όταν μια σκηνή πήγε στραβά στο παγκοσμίου φήμης στούντιο Pinewood Studios στο Buckinghamshire.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιος “τραυματίστηκε σοβαρά” μετά τις εκρήξεις, όταν ένα κομμάτι του σετ έπεσε πάντω του καθώς εκείνος στεκόταν σε ράμπα έξω από τα στούντιο.

Το συνεργείο της ταινίας, το οποίο από την αρχή των γυρισμάτων βρίσκεται αντιμέτωπο με διάφορα ζητήματα, δοκίμαζε το γύρισμα μιας σκηνής που περιλαμβάνει μια πυρκαγιά σε ένα εργαστήριο όταν συνέβη το περιστατικό.

Μια πηγή δήλωσε στην βρετανική Sun: «Ήταν το απόλυτο χάος. Πραγματοποιήθηκαν τρεις τεράστιες εκρήξεις και ανατινάχθηκαν ένα μέρος της στέγης των γυρισμάτων και κάποιοι τοίχοι στη σκηνή».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:42