search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:52
MENU CLOSE

Μέχρι και με στρινγκ φωτογραφίζονται στο Τσέρνομπιλ – Η έκκληση του σεναριογράφου της επιτυχημένης σειράς (Photos)

12.06.2019 09:11
Μέχρι και με στρινγκ φωτογραφίζονται στο Τσέρνομπιλ – Η έκκληση του σεναριογράφου της επιτυχημένης σειράς (Photos) - Media

 

Έχει γίνει μόδα, πολύς κόσμος να πηγαίνει να επισκέπτεται την ρημαγμένη περιοχή του Τσέρνομπιλ. Και όχι μόνο να επισκέπτεται την πόλη φάντασμα στο Πριπιάτ, τις άδειες πολυκατοικίες, το μεγάλο λούνα παρκ με τη ρόδα, το σημείο κοντά στον αντιδραστήρα, αλλά και να φωτογραφίζεται (πολλές φορές ξεπερνώντας τα όρια) στα νεκρά μνημεία αυτά.

Πολλοί μάλιστα φωτογραφίζονται γυμνοί, άλλες φορώντας μόνο προκλητικά εσώρουχα και γενικά κάνουν πράγματα που δείχνουν έλλειψη σεβασμού σε μια περιοχή που διαδραματίστηκε μια από τις μεγαλύτερες τραγωδίες της ανθρωπότητας.

Μάλιστα ο τουρισμός τελευταία έχει αυξηθεί στην περιοχή περίπου 40%, ενώ η σειρά του HBO με τον τίτλο «Τσέρνομπιλ» σπάει όλα τα ρεκόρ θεαματικότητας.

Ο Γκρεγκ Μάζιν ο σεναριογράφος της σειράς δήλωσε: «Είναι θαυμάσιο που ο κόσμος μαθαίνει τα πάντα γύρω από το Τσέρνομπίλ αλλά θα μπορούσαν να λείπουν οι φωτογραφίες με τις γυναίκες με στρινγκ στα ερείπια».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:52