24/02/2020 21:09:06

Πολιτικός μετέδιδε σε live streaming το λόγο του, αλλά ξέχασε το φίλτρο με τα αυτάκια… και βγήκε σα γατάκι (Video)

Πολιτικός μετέδιδε σε live streaming το λόγο του, αλλά ξέχασε το φίλτρο με τα αυτάκια… και βγήκε σα γατάκι (Video) - Media

 

Ο Σαουκάτ Γιουσαφζάι είναι ένας γνωστός Πακιστανός πολιτικός. Ακολουθεί πάντα τα προστάγματα της τεχνολογίας και συχνά μεταδίδει τις συνεντεύξεις τύπου του ζωντανά στο ίντερνετ μέσω facebook.

Σε μια από τις συνεντεύξεις τύπου του, ο Σαουκάτ, τα είχε κανονίσει όλα με τους συνεργάτες του. Κάμερες, φώτα, κινητά για το live streaming, τα πάντα.

Μόνο που ένας από τους συνεργάτες του, εκείνος που χειριζόταν τη ζωντανή μετάδοση μέσω ίντερνετ, έπαιζε με τα φίλτρα της κάμερας και στα πρόσωπα των ανθρώπων που έδιναν τη συνέντευξη τύπου εμφανιζόντουσαν φατσούλες, όπως γατάκια και άλλα ζωάκια.

Όταν η συνέντευξη τύπου άρχισε ο άνδρας συνέχισε να είναι αφηρημένος και δεν πάτησε να φύγει το φίλτρο. Αποτέλεσμα σε όλη τη συνέντευξη τύπου ο σοβαρός πολιτικός Σαουκάτ Γιουσαφζάι εμφανιζόταν σαν γατάκι με ροζ αυτάκια.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.