search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:12
MENU CLOSE

Εικόνες από το διάστημα και τις συναντήσεις του με Κλίντον, Ανάν, Μπλερ, Μπους στο νέο σποτ του Ρουσόπουλου (Video)

27.06.2019 16:42
Ρουσόπουλος: Θετική η Λαγκάρντ στην επανεξέταση των πλεονασμάτων πριν ακόμη το ζητήσουμε - Media

 

Στο νέο τηλεοπτικό σποτ του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Θεόδωρου Ρουσόπουλου, παρουσιάζονται ξεχωριστές στιγμές του ίδιου τόσο από την πολιτική όσο και από τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία.

Ανάμεσα σε αυτές, είναι η πτήση του με αστροναύτες στην στρατόσφαιρα σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας. Επιπλέον, προβάλλονται στιγμιότυπα από τις συναντήσεις του με τον Κόφι Ανάν, τον Γιάσερ Αραφάτ, τον Τόνι Μπλερ, τον Μπίλ Κλίντον, τον Τζόρτζ Μπους, αλλά και στιγμιότυπα από τις συναντήσεις του με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

«Στη ζωή μου ένα πράγμα δεν σταμάτησα να κάνω ποτέ. Να προχωράω. Και όσο προχωρούσα, τα βήματά μου με έφεραν κοντά στις σημαντικότερες προσωπικότητες της εποχής. Σε ιδέες διαχρονικές αλλά και πρωτοποριακές, σε αλήθειες και καταστάσεις που μπορεί να ζούμε όλοι αλλά λίγοι προσπάθησαν να αλλάξουν. Σε οράματα που με πολύ κόπο έγιναν επιτεύγματα. Το πιο πολύτιμο, όμως, σε αυτή τη διαδρομή, είστε εσείς. Εσείς που επιλέξατε, εργαστήκατε και τολμήσατε να συνεχίσετε, με όποιο κόστος. Εσείς που ξέρατε ότι στις πιο δύσκολες στιγμές, πρέπει να συνεχίσουμε να προχωράμε γιατί μόνο έτσι έρχεται η δικαίωση. Τώρα, για μια ακόμη φορά σας καλώ να προχωρήσουμε μαζί. Για να δώσουμε τη δύναμη σε όλα αυτά που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας. Από τώρα. Πάμε Βόρεια».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:09