search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:11
MENU CLOSE

Από φθινόπωρο ο πλειστηριασμός της Τηλέτυπος

03.07.2019 14:37
Ο Πέτρος Μπούτος διευθυντής προγράμματος στο Mega μετά την παραίτηση Σασλόγλου  - Media

 

Για τον Σεπτέμβριο μετατίθεται το σχέδιο για τον πλειστηριασμό των περιουσιακών στοιχείων της Τηλέτυπος, με τρία όμως νέα στοιχεία: Την κατάσταση στο Open, την είσοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη στην τηλεόραση και την εκκρεμότητα στην αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών.

Η έβδομη άδεια εθνικής εμβέλειας παραμένει στο ράφι και αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον θα μεταφερθεί στις θεματικές, ο αριθμός των οποίων θα αυξηθεί σε τέσσερις. Ο σταθμός παραμένει τυπικά εν λειτουργία, όπως και η εταιρεία, με μετόχους τον Όμιλο Βαρδινογιάννη, την Άλτερ Έγκο ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη, την εταιρεία συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη ή ακόμη και τον Πήγασο.

Για να επανέλθει ο σταθμός σε πλήρη λειτουργία θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ των μετόχων, κάτι που σε αυτήν τη φάση θεωρείται ιδιαιτέρως δύσκολο. Το Mega παραμένει ένα πολύ ισχυρό σήμα και έδειξε πως όσο ήταν σε λειτουργία μπορούσε να συγκεντρώσει 30 εκατ. ευρώ από την αγορά μεταδίδοντας μόνο επαναλήψεις.

Πηγή: typologies.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:10